HiTech

A legkiválóbb eredmény elérése érdekében a legmodernebb technológiával tervezzük, teszteljük és gyártjuk önnek prémium termékeinket. 

Tervezés és szimuláció

Miután bescanneltük az autót, a legfrissebb tervező programok segítségével tudjuk szimulálni az elemekre ható fizikai igénybevételeket, melyek megmutatják a gyengepontokat a konstrukcióban. Sajnos fogyasztói társadalomban élünk, de mi ettől a szemlélettől teljes mértékben elhatárolódunk. Erre való tekintettel minden egyes alkotóelem úgy van tervezve, hogy egy autó életcuklusát messze túlszárnyalja! 

3D Scannelés
A jelenleg elérhető legpontosabb és legfejlettebb mérőeszközzel biztosítjuk az abszolút méretpontosságot az ön alkatrészei számára, ami nem más, mint a 3D Laser-Scanner techológia. Ezzel lehetővé válik akár 0.02 mm pontossággal tervezni a számítógépről egyenesen az ön autójára, így mind a felszerelés, mind a használat a lehető leggördülékenyebben működhet maximális design és elegancia mellett.


Xtreme Anyaghasználat, Professzionális Gyártás

Hiába az igényes és precíz előkészület, ha nem megfeleő a kivitelezés. Nálunk minden termék ausztriából származó magas szilárdságú acélból, Lézervágva, CNC Élhajlítva, sablonban nagy teljesítményű Fronius CO hegesztővel "összevarrva" készül az autó gyári méreteire. A kényes helyeken AWI hegesztés technológiát is alkalmazunk. 
Fontos megjegyezni, hogy nem elég a helyes anyaghasználat és modern CNC technológia, ha nem védjük meg az alaktrészeket a környezeti és fizikai hatásoktól. Ennek érdekében az alkatrészek alapos savas zsírtalanítás után horgyany fürdőt vesznek, majd az alapozó festést követően 2 rétegben porlakkozásra kerülnek. Ezzel a technológiával kiküszöbölhetjük az esetleges sérülésekből (farönk, szikla, jég, stb...) fakadó korróziót.