HOBBY, MUNKA, HIVATÁS

Édesapámmal 1998 óta járok különböző terepjárással kapcsolatos eseményekre, így a terepjárás, overlanding, a természet szeretete, mindig is meghatározó volt az életemben, hiszen 3 éves komomtól kezdve ebben nőttem fel. A terepjárók, -azok közül is elsősorban a Land Roverek - első helyet töltöttek be a szívemben. Az a hatalmas mennyiségű élmény, amit ezek az autók adtak nekem az évek során, számomram szinte mindennél fontosabb.

14 évet töltöttem el külföldön, hogy elsajátítsam a gyártástechnika, gépészet és mechatronika minden csínját-bínját, mely szakterületekből természetesen kiváló eredmények mellett magas fokú képesítéseket és rengeteg hasznos tapasztalatot szereztem. Mindez elősegített abban, hogy visszatérve hazámba a lehető legjobb minőségű termékeket tudjam előállítani. Szeretném kiemelni ugyanakkor, hogy a technológiai háttér mellett a termékek kidolgozásában a mindennapi aktív On és Off-Road valamint Overlander szerű felhasználás is hatalmas szerepet játszik.
Magas sziálrdságú anyagok, könnyű súly, lehető legjobb terepszög, strapabírás, kényelem és megbízhatóság. Ezek egyvelege alkotja számomra a tökéletes és kompromisszummentes eredményt.

A terepjárás egy szenvedély, kikapcsolódás, a természetben való feltöltődés számomra legjobb formája.