GRENADIER Első Differenciálmű Védő

A differenciálmű védőpáncél az egyik legfontosabb tartozék a merevhidas terepjáróknál, mivel a differenciálmű első lemez deknije a pozíciójából adódóan az autó legsérülékenyebb alkatrésze. Terepen való közlekedés során a diffi ki van téve a legkeményebb mechanikai igénybevételeknek, mint például szikláknak, kődaraboknak, farönköknek, tuskóknak vagy más potenciális veszélyforrásoknak, amelyek nem ritkán a sár és adott esetben falevelek alatt rejtőzködve jelentenek komoly, nem ritkán végzetes veszélyt a differenciálműre nézve. Amennyiben el szeretné kerülni a komoly károkat és jelentős költségeket, valamint megbízhatóbbá szeretné tenni autóját, úgy a védőpáncél használata mindenképp erősen ajánlott.

A differenciálmű védőpáncél célja, hogy megvédje ezt az érzékeny alkatrészt a mechanikai sérülésektől és ütésektől, valamint növelje a terepjáró megbízhatóságát és élettartamát. A páncél a lehető legstrapabíróbb S700-as magas szilárdságú acélból készül, és kiválóan ellenáll az ütéseknek.

Mint minden általunk forgalmazott fém termék, úgy ez az alkatrész is a legkiválóbb felületkezelési technológiát kapja, hogy hosszú ideig megőrizze az esztétikus küllemét és meggátolja a korróziót még egy esetleges sérülés esetén is. Ezekről a horganyozás, a speciális alapozó, valamint a két rétegben felvitt és beégetett porlakk gondoskodik.

A differenciálmű védőpáncél beépítése egyszerű és gyors, és jelentősen megnöveli az autó élettartamát és megbízhatóságát. Pontosan illeszkedik a meglévő alkatrészekhez, és minimalizálja a karbantartási és javítási költségeket.

Ne hagyja, hogy a terepviszonyok károsítsák járművét. Szerezzen be differenciálmű védőpáncélt, és tegye autóját ellenállóbbá és megbízhatóbbá a legnehezebb kihívásokkal szemben is!

162,00 €